COMPANYIA SHARON FRIDMAN

Foto-Perfil-Sharon-by-KmarinacLa recerca de Sharon Fridman al voltant del moviment està vertebrada per diferents elements: la necessitat, la naturalitat, la verticalitat, la caiguda, l’impuls i el contacte. En les seves últimes obres s’ha anat generant naturalment una sistematizació del seu llenguatge.

La Companyia Sharon Fridman és un grup de dansa contemporània format el 2006 i establert a Madrid. El seu director artístic és el coreògraf isrealí Sharon Fridman, els treballs del qual han format part de nombros festivals i escenaris de països com França, Itàlia, Alemanya, Bèlgica, Regne Unit, Països Baixos, Colòmbia i Corea del Sud o Singapur.
Durant gairebé 8 anys de trajectòria, la formació ha estrenat els espectacles següents: “Carlos&me” (2006), “Q-Project” (2008), “Shakuff” (2010),  “Al menos dos caras” (2011), “¿Hasta dónde…?”, “Rizoma” (2012), “INNER” (2012), “FREE FALL/CAÍDA LIBRE “(2014).

 

www.sharon-fridman.com

 


ESPETACLES


“ALL WAYS” estrena a Madrid al Festival Danzamos, teatro Conde Duque, 21 d’octubre.

La llibertat de percebre sempre tots els camins. La llibertat de seguir el camí que s’ha estat cridat a recórrer. La companyia celebra 10 anys amb aquest projecte, sentint que tanca un cicle, que va començar uns anys endarrere amb unes primeres intuicions, unes primeres passions.

Consultar fitxa artística

“CAIDA LIBRE” / “FREE FALL”

La nostra supervivència és una qüestió vertical: aixecar-se després d’haver caigut constitueix un cicle infinit que es reprodueix cada dia. Tots som partíceps d’aquesta dinámica asimètrica, però cadascú la sent única i intransferible. Sempre immersos en grups procurem trobar el sentit, la llibertat, comprovant si és possible la “caiguda lliure”.
“FREE FALL” (versió que inclou 20 ballarins locals no professionals)

Coproducció: Mercat de les Flors i Theater im Pfalzbau (Alemania).
Estrena: Octubre de 2014, Mercat de les Flors.
Duració: 60min.

 

 


 

“¿HASTA DÓNDE..?”

“¿Hasta dónde..?” és una lluita entre dues cares, les cares interiors que tots contenim en major o menor mesura. La manipulació que practiquem sobre nosaltres mateixos per arribar… ¿fins on? ¿Fins on pots transmetre, fins on pots patir, fins on pots tirar o deixar que tirin de tu? Aquest ñes el concepte del treball. No guanya cap de les dues cares. En cada moviment hi ha molta llibertat per improvisar i decidir quina direcció prendre: és la oportunitat que em dóna l’altre cos.

Espectacle de carrer
Estrena: Festival Masdanzas Cartagena, abril 2011
Duració: versions de 12min i 23min