IRON SKULLS CO

L’estil d’Iron Skulls Co es defineix per entrecreuar disciplines del moviment com: les arts marcials, la dansa contemporània i les danses urbanes: com també la producció musical, el disseny gràfic i la moda.

Aquesta companyia de dansa experimental va surgir d’un grup de breakdance “Iron Skulls Crew”. Amb el desig d’investigar en las artes escèniques, el 2013 a Barcelona van crear Iron Skulls Co, companyia formada per ballarins provinents de diferents trajectòries artístiques. Des de la seva presentació de “Sinestesia” a la Fira Internacional de Teatre i Dansa d’Osca, on van rebre el premi del públic, han destacat per la seva fisicitat transversal i creació d’atmosferes. Han estat la primera companyia de l’Estat que ha participat al festival de Hip Hop Breakin’ Convention (Londres, 2015). Formen la companyia Adrián Vega, Héctor Plaza, Bene Carrat, Facu Martín, Diego Garrido, Moisés Moe i Luís Muñoz.

 


ESPETACLES


 

“SINESTESIA”

representa un món post-apocalíptic, on un grup de supervivents , inicien un viatge cap a una zona segura. El Hip Hop, l’acrobàcia i la dansa contemporània es fusionen per a crear un llenguatge on l’humà i l’animal s’uneixen, convidant a l’espectador a un joc d’interferències sensorials.

Durada: 25’/ 50′
Espectacle de carrer i sala