MARGA SOCIAS

Marga-Socias


La Marga Socias és actriu i inventora d’històries vàries, que atreu al públic a través de la seva personalitat serena, natural i aguda cap al seu imaginari, amb el qual estableix connecions ‘ironico-inesperades’ entre els sentits, el cos i la memòria. Ha girat llargues temporades per tot el món narrant històries en diferents formats i per a públics diversos, amb poc més que un paraigües, una carpeta, això sí sempre creant una atmosfera memorable. Actualment mirar d’obrir portes a altres mons, treballant amb la curiositat, la veritat i la mentida.

Formada com a actriu, Marga Socias, també és graduada en Filosofia i Pedagogia per la Universitat de Barcelona. Del 2002 al 2012 va formar part del Teatro de los Sentidos, una companyia internacional especialitzada en el Teatre Sensorial, on va crear i interpretar sota la direcció d’Enrique Vargas. El 2009 va crear la plataforma Planeta 15 amb Gabriel Hernández per crear experiències interactives a través de la poètica dels cossos i els espais. Entre altres produccions van crear: “Hotel Aurèlia/Hotel Nikolaj”, una transformació del museu en un meravellós i filosòfic hotel a la vora del mar, on la nostàlgia i la desaparició eren temes recorrents. Premiat pel públic danès com una de les deu millors instal·lacions durant el 2011-12 i amb més de 20.000 visitants.
És membre de INHEPI, una companyia internacional que funciona com una xarxa per a artistes independents, amb el propòsit de donar suport i desenvolupar la recerca en instal·lacions i performances interactives a tot el món. La Marga és professora de Poètica dels Sentits al curs de postgrau de la Universitat de Girona i el Teatro de los Sentidos, i també ha impartit classes al Disseny escenogràfic a Elisava (Escola de disseny industrial de Barcelona).

 

www.holeandcorner.net

 


ESPETACLES


 

THE HOLE & CORNER TRAVEL AGENCY (2015)
Poetic City Tours for everybody.

 

Especialitzada en paquets turístics transpersonals la Hole&Corner Travel Agency inaugura la seva primera seu a Catalunya. Els cosins Orlanda Giribet i Kristofer Duran, néts del llegendari científic J. Giribet Duran, ofereixen als viatgers més curiosos un tour a mida per a diferents paisatges urbans, feréstecs, humans, íntims i geodimensionals. Els fundadors d’aquesta agència tan innovadora, tenen un ‘leitmotive’(lema): “explora la pedra i acosta’t als altres.”
Reserva ja el teu paquet turístic a la Hole&Corner Travel Agency i gaudiràs d’un recorregut ple d’ironia i tendresa que planteja en forma d’interrogant on acaben els límits del viatge i on comences tu.

Duració: 50min
Viatgers: maximum 30 people
Aviat a Fira de Tàrrega 2015, Catalonia.