CIA. MOVEO

Cia-Moveo-con-Consequencies-para-sustituir-en-la-entrada-Artista-Cia-Moveo-Carles-Decors


Des de 2005, la companyia MOVEO porta als escenaris internacionals un treball de creació que explora les possibilitats narratives del cos i la riquesa expressiva del moviment. Lluny de la il·lustració a través de gestos, i lluny també d’una plasticitat abstracta del cos separada de la teatralitat, MOVEO investiga i treballa en el desenvolupament d’un llenguatge físic que busca constantment la connexió entre diferents disciplines.

Oferint sempre un viatge cap a la condició humana a través de l’extra-quotidianitat amb la qual ens permet jugar el teatre, MOVEO crea espectacles que acosten al públic la capacitat comunicativa d’aquest gènere teatral.

Per l’encert en la fusió de llenguatges, l’any 2007 Moveo rep el Premi Especial del Jurat de la Mostra de Teatre de Barcelona, ​​amb l’espectacle Rèquiem. El 2011, ARA! ha estat guardonat amb l’e-MIX Quality Label, un segell de qualitat per al teatre físic i visual europeu. Tu vas tomber! ha rebut el 2015 el Premi al Millor Espectacle (categoria dansa) de la Fira Internacional de Teatre i Dansa d’Osca.

Fundada per Sophie Kasser, Stéphane Lévy i Olivier Décriaud, la companyia forma part del Centre de formació i creació MOVEO que s’especialitza en el teatre físic. El centre ha rebut ja, en els seus onze anys d’existència, a professionals i estudiants de més de 40 països diferents, oferint cursos, residències i assessorament artístic.

www.moveo.cat


ESPETACLES


CONSEQÜÈNCIES

Estrena a l’Imaginarius Festival (Portugal) i Fira Tàrrega 2017 (dins del programa Suport a la Creació)

CONSEQÜÈNCIES, la nova creació de la Cia Moveo, és un espectacle per a tots els públics que explora a través del moviment les relacions entre aquests dos conceptes en la nostra vida quotidianadel el val Fira Tàrrega (Spain)un espai esc bcarrer, places, parcs o qualsevol altre espai amb les segaginarius i en el temps accelerat en què vivim.

CONSEQÜÈNCIES és un treball irònic i alegre sobre la possibilitat de ser incoherent, arribar tard, estar fora de lloc, i sobre les conseqüències que en resulten.

M’he parat un instant a escoltar, a mirar, i el món continuava el seu ritme al meu voltant. Com puc trobar-me amb el que vaig perdre durant aquests moments? Com més accelero, més tard arribo, com si una força estranya conspirés contra la meva presència en el temps dels altres.

I tu? Què mires?

Durada: 25′

Espectacle de carrer i espais no convencionals

 

 

TU VA TOMBER!

He relliscat! No passa res. En algun moment he perdut l’equilibri! He mirat al meu voltant i no hi havia res. Pensava trobar una cadira per descansar, però no hi havia res. Qui és qui? Tu que em veus i m’observes, que ets espectador dels meus moviments i jo que faig, que començo a ser, que em desequilibro per fora en el mateix espai on tu et desequilibres per dins? Tu vas tomber! és un treball sobre l’equilibri; sobre les relacions tenses que es creen entre nosaltres. Sobre l’esperança que l’altre em recollirà, que l’altre em veurà, que l’altre em donarà suport. Sobre la fina línia entre realitat i ficció.

Durada: 25min
Espectacle de carrer