CREAMOVIMENT

DSC02313 Paisatges DSC02604 còpia

CreaMoviment és un col·lectiu artístic i pedagògic que engega projectes, crea xarxa i comparteix coneixement des del vincle i la mirada respectuosa amb els processos dels petits i dels grans. Pensa i crea els espectacles com a generadors d’experiències i vol facilitar espais de trobada, de creixement i de felicitat compartida.

Busquen l’autenticitat en l’acció i el moviment individual i de grup, en el fer, en la transformació, en la manipulació (mà). Volen fugir de la globalització que despersonalitza, etiqueta, engloba, minimitza i anul·la la riquesa personal-individual.

https://creamoviment.cat/

 


ESPECTACLES

Paisatges. Estudi#1


PAISATGES. Estudi #1 és un espectacle participatiu per famílies amb bebès de 0-3 i 3-5 anys. Una experiència artística oberta on, a partir de la dansa contemporània i la música interpretada en directe, es convida als espectadors a formar part de la proposta activament. Estrenat el desembre del 2021 al Mercat de les Flors – Barcelona.
Un element senzill, la cinta de pintor, genera moments d’enorme bellesa quan es troba amb l’univers infinit del bebè, meravellat per la novetat i convidat per les intèrprets a l’exploració i el joc. Dos ballarines i un pianista, dibuixen amb el cos i la música paisatges abstractes juganers, íntims, suggerents…