CREAMOVIMENT

para-perfil-cia-Un-mon-a-Tarrega-by-Carles-Decors

CreaMoviment és un col·lectiu artístic i pedagògic que engega projectes, crea xarxa i comparteix coneixement des del vincle i la mirada respectuosa amb els processos dels petits i dels grans. Pensa i crea els espectacles com a generadors d’experiències i vol facilitar espais de trobada, de creixement i de felicitat compartida.

Busquen l’autenticitat en l’acció i el moviment individual i de grup, en el fer, en la transformació, en la manipulació (mà). Volen fugir de la globalització que despersonalitza, etiqueta, engloba, minimitza i anul·la la riquesa personal-individual.

https://creamoviment.cat/

 


ESPECTACLES


UN MÓN DE CARTRÓ

“UN MÓN DE CARTRÓ” és el seu primer espectacle, creat per l’Helena Cabo Vila (cantant), la Cristina Martí Ninot (ballarina) i el Toni Viñals Matas (actor i cantant), s’estrena a Barcelona el 2016. Una de les fonts d’inspiració de l’espectacle han estat els tallers familiars que ofereixen des del 2012 a través de MOVIMENT I JOC EN FAMÍLIA i CANTEM EN FAMÍLIA.

 

UN MÓN DE CARTRÓ ESPECTACLE FAMILIAR PARTICIPATIU
Un espai ple de caixes de cartró i un conte obriran les portes a un nou món per menuts i grans. La companyia anirà desgranant el conte a través de jocs, cançons originals, propostes de moviment i altres músiques. A mesura que avança la trama, l’espai es va transformant, construint i deconstruint; les caixes de cartró són els instruments, l’atrezzo i l’escenografia. La proposta es resol cada vegada de forma única i irrepetible.

DIRIGIT A: Famílies amb infants de 3 a 8 anys, benvinguts germans.
DURADA: 1 hora 15 minuts.

UN MÓN DE CARTRÓ INSTAL·LACIÓ – Espai obert de joc i creativitat familiar.
La companyia presenta un espai amb centenars de caixes de cartró de totes mides i mitjançant cançons i danses es fa una descoberta del MÓN DE CARTRÓ proposat. A continuació, s’inicia l’espai de joc lliure on petits i grans poden deixar florir la seva creativitat, imaginari i fantasia a petita i gran escala. Al llarg de la instal·lació hi ha diferents intervencions de la companyia per generar sinèrgies amb les diferents vivències del públic, donant lloc a construccions col·lectives i jocs espacials.
El tancament es presenta com una recollida conjunta de totes les caixes, deixant l’espai en el seu estat habitual.

DIRIGIT A: Tots els públics.
DURADA: De 1 a 2 hores.

UN MÓN DE CARTRÓ ESPECTACLE ESCOLAR
2n cicle d’Educació Infantil i 1r cicle d’Educació Primària.
A través d’un conte i un centenar de caixes de cartró s’ofereix als infants la possibilitat de descobrir, explorar i experimentar de manera respectuosa vivències i sensacions dins d’un món de cartró viu i en constant canvi. En aquest espectacle els nens i nenes s’endinsaran, doncs, en un món imaginari ple de curiosos personatges. Ho faran amb el moviment, l’expressió del seu cos i el gaudi de la música.

INFANTIL: 30/35 min. d’espectacle + 15 min. de joc lliure + 5 min. de recollir.
PRIMÀRIA: 45/50 min. d’espectacle + 15 min. de joc lliure + 5 min. de recollir.