KERNEL DANCE THEATRE

Kernel-GMP-Sortidor-de-Carles-Decors

KDT és una companyia de dansa contemporània fundada a Barcelona per Junyi Sun. El projecte va néixer de la unió d’un grup d’artistes procedents de diferents disciplines amb l’objectiu de desenvolupar un llenguatge propi integrant, la dansa contemporània, el teatre i les arts marcials.
Durant aquests anys Kernel Dance Theatre ha creat dues peces amb les que ha participat a diversos certàmens i festivals nacionals guanyant diferents premis. Després de les anteriors produccions, re:LIVE i Taijin Kyofusho, Junyi en creació conjunta amb Alma Steiner i Marina Miguel presenten el seu tercer projecte, GIVE ME PROTEIN.

www.kerneldt.com

 


ESPECTACLES


 

GIVE ME PROTEIN

Una reflexió sobre els estereotips del gimnàs, l’observació de l’estètica, l’esclavització del cos. Moviment i humor posats al servei d’un espectacle sobre la banalització de la vida. Aquesta peça és un rescat d’emergència a la pèrdua de comunicació i de sensibilitat humana.

“Els deliciosos batuts give me protein son l’opció ideal per a persones actives i culturalment inquietes com vosaltres! Deixeu-vos sorprendre per la pura proteïna de sèrum d’altíssima qualitat, farina d’avena 100% ecològica, ballarins ultra fibrats, aroma de xocolata, dramatúrgia i una mica de diners. Esport, dansa, cos i adoració.
No deixeu escapar l’oportunitat de gaudir d’un dels millors productes de la temporada.”