CIA. MOVEO


Des de 2005, la CIA MOVEO porta als escenaris internacionals un treball de creació que explora les possibilitats narratives del cos i la riquesa expressiva del moviment. Lluny de la il·lustració a través de gestos, i lluny també d’una plasticitat abstracta del cos separada de la teatralitat, la CIA MOVEO investiga i treballa en el desenvolupament d’un llenguatge físic que busca constantment la connexió entre diverses disciplines. Des dels seus inicis, la companyia ha estat guanyadora de diversos premis, sent els més recents el Premi al Millor Espectacle (categoria dansa) de la Feria Internacional de Teatro y Danza de Huesca’15, el Premi Mais a Millor Companyia del Festival Internacional Imaginarius’16 (Portugal) i el Premi Moritz FiraTàrrega’17 a la Millor Estrena d’Arts de Carrer. També ha estat nominada als Premis de la Crítica 2018 i als Premis Dansacat 2020.

 

www.ciamoveo.cat

 


ESPETACLES


CONSEQÜÈNCIES

Estrena a l’Imaginarius Festival (Portugal) i Fira Tàrrega 2017 (dins del programa Suport a la Creació)

CONSEQÜÈNCIES és un treball irònic i alegre sobre la possibilitat d’estar desubicat, desfasat, d’anar un temps tard, i sobre les conseqüències que en resulten.

M’he parat un instant a escoltar, a mirar, i el món continuava el seu ritme al meu voltant. Com puc trobar-me amb el que vaig perdre durant aquests moments? Com més accelero, més tard arribo, com si una força estranya conspirés contra la meva presència en el temps dels altres.

I tu? Què mires?

Durada: 33′

Espectacle de carrer i espais no convencionals

 

ECHOES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Echoes es va estrenar al Festival d’Arts de Carrer de La Mercè 2020 i evoca de manera
lúdica i irònica el desig d’individualitat i les connexions/interdependències que
existeixen entre nosaltres, des d’un llenguatge propi profundament físic que barreja el
teatre, la dansa i l’acrobàcia, creant una experiència col·lectiva.
D’on neixen les nostres accions, els nostres pensaments, els nostres desitjos? Són propis
o són ecos del món que ens envolta?

Durada: 45′

Espectacle de sala,  carrer i espais no convencionals